noe av oppstillingen

mere.....

på vei hjem....

A.Malos flotte 32 Chevy 5window Coupe Rod

Så var 4.juli her igjen, og innbydelse til feiring av USA´s nasjonaldag skulle foregå med felles cruising fra Skaret til Elnesvågen der Club8 henger seg på. Senere møtte vi Amcar Krisiansund på Atlanterhavsveien!

Pga. andre hendelser, møtte Rune Å og jeg direkte på samlingsstedet, og se der gitt.......3biler fra Moldeklubben!!!! Også jeg surret med som den " Lone Wolf"  jeg er. Club8 stilte sterkt som vanlig, med Krisiansund og molde "dinglende" etter.... Moldestuk representanter var også innom.

Et koselig samvær med mye bilprat, og Kr.sunds mobile grill ble fyra opp til alles fornøyelse.  Rune Å stilte med "biter" for gjenkjennelseskonkurranse, og vel og merke, ikke enkle greier!  (selv om undertegnede nappet hardest!), unger fikk kose seg med klubbens el.motorsykler, mens vi diskuterte spørrekonkurransens spørsmål omhandlende denne dagen for USA interesserte!

Nilsen (Club8) stilte med dagens flest muskler, og fikk vist noe av potensialet.........og savner han noe dekkgreier, ligger det på veien der ute......

"Moldefolket" stemte for en avsluttende runde med å følge Amcar Kristiansund tilbake over kommunegrensen for sikkerhets skyld.....er jo greit å vite at vårt fastland fremdeles tilhører oss!  Atlanterhavsveiens turister fikk oppleve noe ekstra her, før vi satte nesen mot Male, og ventende kaffeslabbedas på Fordfarmen, før videre ferd hjemover.                         Takk for en hyggelig dag!